Alles-in-een-ontbyt
Bereiding: 15 min.
Gaarmaaktyd: 20 min.
Worsmengsel
6 eiers, hardgekook en afgedop
sout en pas-gemaalde peper
4 Russiese worsies (Russians), in skyfies gesny
Sous
500 ml (2 k) dik, klaarbereide witsous
1 blik (410 g) geroomde pitmielies
10 ml (2 t) mosterdpoeier
paar druppels tabasco sous
250 ml (1 k) gerasperde cheddarkaas
Voorverhit die oond tot 180 °C. Spuit ’n oondbak met kossproei.
1. Worsmengsel: Sny die eiers in skywe en pak in die oondbak.
Geur met die sout en peper en versprei die worsies bo-op.
2. Sous: Meng al die bestanddele goed, maar hou 60 ml (¼ k) van die kaas eenkant.
Giet die sous oor die worsies en sprinkel die orige kaas bo-oor.
3. Bak 20 minute of tot goudbruin bo-op.
4. Sit voor saam met vars basiliekruid (basil).
No comments:
Post a Comment