Patat in foelie met heuning en kaneel
(Genoeg vir 1)
Bestanddele
• 1 middelslag-patat
• sout na smaak
• 1 eetlepel heuning
• ’n knippie kaneel
Metode
1 Spoel die patat af en sit dit in dik foelie. (Moenie die patat afdroog nie.)
2 Strooi ’n knippie sout oor en maak die patat heeltemal toe met die foelie.
3 Sit die patat in warm kole en bak dit vir sowat 10 minute aan elke kant.
4 Steek nou ’n mes of ’n stokkie in die patat. As hy tot diep binne-in sag is, is jou kos gaar.
5 Haal die patat uit die kole en skeur die foelie oop. Druk dit oop, gooi ’n bietjie heuning oor en sprinkel kaneel bo-oor.
Eet saam met tjops of vis. Wees versigtig vir die warm stoom wanneer foelie oopgemaak word!
No comments:
Post a Comment