Bestanddele
12 hardgekookte eiers
1/2 koppie mayonaisse of slaaisous
1 eetlepel heuning-mostert
1/4 teelepel sout
1/4 teelepel varsgemaalde swartpeper
4 repe spek, brosgebraai en gekrummel
2 eetlepels gerasperde skerp cheddar kaas
Opsioneel:
Ekstra brosgebraaide en gekrummelde spek en gekapte
groenuie vir garnering.
Metode
1. Halveer die eiers lengtegewys en verwyder die eiergele. Plaas die eierwitte eenkant. Plaas die eiergele in 'n mengbakkie; druk fyn met vurk. Roer mayonnaise, heuning-mostert, sout en peper by. Vou die 4 repe gekrummelde spek en kaas in.
2. Vul die eierwitte met die eiergeel-mengsel. Bedek en verkoel in yskas tot bedien word. Kan tot 24 uur hou in yskas. As verkies, garneer met addisionele gekrummelde spek en groenuie.
No comments:
Post a Comment