Thursday, 17 March 2016

Karringmelk Krummel Hoender


Plaas 12 stukke hoender in enkellaag in ‘n glasbak. Sny 1 groot ui in ringe bo-oor.  Gooi 500 ml karringmelk oor en bedek met kleefplastiek Plaas oornag in yskas.  Meng 1 k koekmeel, 2 t mosterdpoeier, 2 t droë tiemie, 1 t rooipeper en 1 t sout.  Vee al die karringmelk af van hoender en sprinkel met hoenderspeserye. Rol elke stuk goed in meelmengsel. Laat vir 15 minute staan.  Maak olie medium-warm in ‘n diep kastrol. Braai hoenderstukke 15 minute aan een kant , draai dan om en braai nog 15 minute. Dreineer op kombuispapier en plaas dan in glasbak. Maak toe met tinfoelie en plaas in oond van 140 gr C vir 30-40 minute.  Bedien met gebakte uieringe, gebakte aartappels en slaaie.

Deel dit!

No comments:

Post a Comment