Tuesday, 26 January 2016

Ekonomiese Varkvleis en Kool Bredie

EKONOMIESE VARKVLEIS EN KOOL BREDIE

15ml olie, 750g varkrib in stukke of vark van
jou keuse, 2 gekap uie, 1 gekap knoffel, 1ml kerrie, 10ml sout, 1ml swartpeper, 500g
kool gekerf, 50ml maizena, 125ml vleisaftreksel,
10ml suiker. METODE - Braai vleis bruin in olie. Voeg uie, knoffel en kerrie by
en braai sag. Voeg sout, peper en kool by. Meng maizena en aftreksel en voeg by.
Prut stadig met deksel 40min of tot sag. Voeg suiker by en bedien. VARIASIE - Vervang
kool met spinasie. Gebruik sampioensoppoeier
in plaas van maizena. Om vliee weg te hou van die kool reuk - strooi bietjie peper
op deksel. Porsie 6.

No comments:

Post a Comment