Krummel: Meng alles saam in voedselverwerker: 2 1/3 k koekmeel, 2 1/3 k rou oats, 2 t bakpoeier, 1/2 t sout, 1 k bruinsuiker, 1 k witsuiker, 1 k koue botter in blokkies gesny. Meng tot krummelrig. Skep helfte krummels in ‘n gesmeerde diep tertbak. Hou ander eenkant. Vulsel: In mengbak: Klits 2 houers sagte, gladde roomkaas, 3 eiergele, 1 t vanillageursel, 1 suurlemoen se skil, fyn gerasper, klits op lae spoed tot gemeng. Voeg by: 2 blikke kondensmelk gevolg deur 1 k suurlemoensap. Klits goed tot dik. Skep oor krummellaag in bak en skep ander krummels los-weg bo-oor. Bak vir 30 minute. Koel af en plaas in yskas tot bedien.
Deel dit!
No comments:
Post a Comment