Sunday 10 July 2016

Pastagebak


’n Eenvoudige en ekonomiese manier om ’n kaserige pastamaaltyd te berei.

Genoeg vir 6 mense

1 ui, fyn gekap
2 knoffelhuisies, fyngedruk
15 ml (1 e) olie
2 hande vol kersietamaties, in kwarte gesny
125 ml (½ k) hoenderaftreksel
5 ml (1 t) suiker
sout en peper na smaak
300 g macaroni-pasta
150 g mozzarella, gerasper

Voorverhit die oond tot 200 °C

Braai die ui en knoffel in olie tot sag en deurskynend en voeg die tamaties, aftreksel en suiker by.
Bring die sous tot prutpunt en laat prut 10 min. tot verminder en effens verdik. Geur met die sout en peper.
Kook die pasta volgens die aanwysings op die verpakking en dreineer.
Skep die pasta in lae met die tamatiesous en kaas. Plaas 15 min. in die oond tot goudkleurig.

No comments:

Post a Comment